None

Unikátne krabičky na mieru

Vytvoríme spoločne unikátne krabičky na mieru, vďaka ktorým vyniknú vaše produkty. Poradíme vám s výrobou konštrukcie a návrhom obalu. Zabezpečíme kvalitnú tlač a špeciálne efekty, aby ste sa odlíšili od konkurencie. Napíšte nám alebo zavolajte a doladíme spolu detaily.

V DIW print vyrábame krabičky na mieru, ktoré vám pomôžu zanechať výnimočný dojem. Pomôžeme vám vyrobiť krabičky a obaly, v ktorých bude vynikať špeciálny papier - so zaujímavou štruktúrou, s prímesou textilu alebo kávy. Ak sa k vášmu packagingu hodia skôr metalické alebo lesklé efekty môžeme použiť lakovanie alebo razbu s fóliami. Čítajte ďalej a inšpirujte sa.

 

 

Čo ponúkame? 

🌟 Špeciálne tlačové efekty
Vďaka špeciálnym tlačovým efektom dokážeme spraviť vaše obaly výnimočné. Nižšie si pozrite, aký efekt docielite s parciálnym UV lakom, tradičnou razbou fóliou, digitálnou 3D razbou alebo slepotlačou. Ak nemáte konkrétnu predstavu, pomôžeme vám vybrať vhodnú techniku práve pre váš projekt. Špeciálne tlačové efekty nie sú povinné, váš nový obal môže byť postavený aj na kreatívnom papieri alebo len na tlači. 

📐 Návrh konštrukcie krabičiek
O tom, ako krabička vyzerá, ako sa otvára a zatvára rozhoduje jej konštrukcia. Konštrukcia môže byť jednodielna, napríklad liekovka s klasickým dnom, so samosvorným dnom alebo otváracia krabička s pevným dnom.​ ​Dvojdielne krabičky sa môžu skladať z veka a dna alebo šuplíku s “rukávom”.​ V prípade potreby vieme navrhnúť aj vlastnú konštrukciu. ​Poradíme vám s najvhodnejším riešením pre váš produkt alebo projekt. 

Napíšte nám alebo zavolajte. Poradíme vám a pripravíme nezáväznú cenovú ponuku

Zavolajte na +421 948 609 191.

Napíšte nám

🌈 Rôzne farby a druhy fólií

Ak sa rozhodnete pre metalické efekty, na krabičky budeme nanášať špeciálne fólie. Štandardom sú zlaté alebo strieborné, ale môžete si vybrať aj červené, zelené, priehľadné alebo hypnotizujúce holografické fólie. Máme všetko čo potrebujete na unikátny packaging. O udržateľnosti fólii si môžete prečítať článok na našom blogu Fólie idú príkladom na ceste k udržateľnosti

 

 

🗣️👂 Poradenstvo a pomoc

Nemusíte byť odborník na obaly a packaging. Vypočujeme si vaše potreby a spoločne nájdeme riešenie, ktoré bude pre vás najvhodnejšie. Zavolajte nám alebo napíšte a spoločne váš obal vymyslíme. 

Výber z našej výroby

Prečo tlačiť krabičky s nami?

📦 Dlhoročné skúsenosti s výrobou obalov
 

🪡 Kvalitná práca s dôrazom na detail
 

✨ Zaujímavé lesklé a metalické efekty podľa vašich predstáv, ktoré inde nenájdete
 

🇸🇰 Výroba na Slovensku
 

🌲FSC Certifikácia - Papier z udržateľného lesného hospodárstva
 

Ako si krabičky objednať? 

Chceme vám pomôcť vytvoriť tie najlepšie krabičky pre vašu značku. Stačí, ak nám napíšete email na [email protected] alebo zavoláte na telefónne číslo +421 948 609 191. Radi vám pomôžeme s vaším projektom!

Napíšte nám alebo zavolajte. Poradíme vám a pripravíme nezáväznú cenovú ponuku

Zavolajte na +421 948 609 191.

Napíšte nám