None

Práca v DIWe

DIW print je inovatívna a rozvíjajúca sa tlačiareň, ktorá sa zameriava na digitálnu a ofsetovú tlač v malých a stredných nákladoch. Na trhu pôsobíme od roku 2012. Vyrábame u nás papierové obaly a tašky, publikácie a marketingové materiály.

Ak túžiš rozvíjať svoju vášeň pre tlač, si tu správne. Pozri sa na pracovné ponuky nižšie. Ak tam neobjavíš ideálnu pozíciu pre seba, ale si presvedčený/á, že k nám patríš, kontaktuj nás na [email protected].

NECHAJ NÁM SVOJ KONTAKT

 

Naše hodnoty

V DIWe vytvárame nielen kvalitné tlačoviny, ale aj silné partnerstvá s našimi klientmi, ktorým pomáhame dosahovať ich podnikateľské ciele. Hodnoty ako ľudskosť, neustále vzdelávanie a hľadanie riešení sú kameňom našej firemnej kultúry.

✔ Staviame na ľudskosti

✔ Učenie je základom úspechu

✔ Aktívne počúvame potreby klienta

✔ Vždy nájdeme riešenie

Čo robíme?

Pri kontakte s klientom si zakladáme na vysokej úrovni servisu a poradenstve. Vo výrobe sme zohratý tím, ktorý obsluhuje moderné technológie a maká na kvalitnom produkte, ktorý je radosť chytiť do rúk. Našou špecializáciou je zušľachťovanie tlačovín - dávame im pridanú hodnotu vďaka tradičnej razbe, digitálnej 3D razbe, lakovaniu alebo slepotlači. 

 

 

Náš tím

V našom tíme je približne 50 ľudí od výroby až po administratívu. Každý člen tímu je pre nás dôležitý a prispieva k spoločnému úspechu. Chceme osviežiť a zatraktívniť polygrafickú výrobu, podporovať vzdelávanie v tejto oblasti, rozširovať obzory klientov a neustále posúvať možnosti tlače pre zákazníkov a našich partnerov. 

 

 

Dôvody, prečo pracovať v DIWe

  • Lokalita: Pôsobíme priamo v Bratislave
  • Kreatívny priestor a osobnostný rast: Dostanete možnosť realizovať vaše kreatívne nápady, takisto možnosť profesionálneho a osobnostného rastu (tréningy komunikačných zručností, zvládanie konfliktov, profesijné školenia)
  • Moderné technológie: Prístup k najnovším technológiám v oblasti tlače a zušľachťovania
  • Čisté pracovné prostredie: Napriek tomu, že sme výrobná firma, tlačiarenská výroba je "čistá". Dbáme na udržiavanie čistého a bezpečného pracovného prostredia
  • Priateľský tím a otvorená komunikácia: Máme veľmi dobrý pracovný kolektív a vytvárame otvorenú atmosféru na zdieľanie spätnej väzby

Voľné pracovné pozície (Вільні вакансії)

Ak si študent alebo študentka manažmentu a chceš sa naučiť viac o procesoch, manažmente výroby, normovaní, školení nových ľudí, tak táto práca je ti šitá na mieru.

Hľadáme pomoc pre nášho výrobného riaditeľa v polygrafickej výrobe. Práca je na 3-4 dni do týždňa. Tvojou náplňou prace budú junior manažérske úlohy a asistenčné práce. Budeš priamo na stretnutiach, budeš sa moc aktívne zapájať a pomáhať zlepšovať procesy. 

Plat: 7 EUR/hod.
po 2 mesiacoch zvýsenie na 8 € / hodinu (brutto)

Miesto: Bratislava, Turbínová 1

👉VIAC INFO A ZASLANIE ŽIVOTOPISU

Do nášho tímu DIWákov hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu account manager/managerka. Náplňou práce bude komunikácia a udržiavanie vzťahov s našimi aktuálnymi, ale aj novými klientmi. Súčasťou práce je vybavovanie dopytov, tvorba cenových ponúk a navrhovanie najvhodnejších riešení pre klienta. Taktiež poradenstvo pred zadaním zákazky do výroby a tvorba technickej špecifikácie pre výrobu samostatne alebo v spolupráci s technológom.
 


Plat: 1 400 - 2 000€/mesiac (výška mzdy závisí od skúseností a odbornosti. Mzda sa skladá z fixu, pohyblivej časti a odmien)

Druh pracovného pomeru: plný úväzok/živnosť

Termín nástupu: dohodou

Miesto: Bratislava, Turbínová 1

👉VIAC INFO A ZASLANIE ŽIVOTOPISU

Do nášho čarovného sveta tlače - tlačiarne DIW print v Bratislave, hľadáme kolegyňu alebo kolegu na pozíciu - Konštruktér obalov. Prvým predpokladom pre úspešnú kvalifikáciu je tvoja posadnutosť jedinečnými tlačovinami a chuť experimentovať so štruktúrami, konštrukciami a materiálmi papierových obalov. Podmienkou pre úspešnú kvalifikáciu je tiež prax s vývojom a navrhovaním obalov.

Plat: 1 500 - 1 700€/mesiac (ohodnotenie podľa skúseností + KPI)

Miesto: Bratislava, Turbínová 1

👉VIAC INFO A ZASLANIE ŽIVOTOPISU

Do nášho tímu DIWákov hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu kalkulanta. Náplňou práce bude vytváranie cenových ponúk, komplexné spracovanie kalkulácií, oslovovanie dodávateľských alebo subdodávateľských partnerov, spolupráca s technológom a accountami.


Plat: 1400 - 2000 EUR / mesiac (výška mzdy závidí od skúseností a odbornosti. Mzda sa skladá z fixu, pohyblivej časti a odmien)
po 2 mesiacoch zvýsenie na 8 € / hodinu (brutto)

Termín nástupu: dohodou

Miesto: Bratislava, Turbínová 1

👉VIAC INFO A ZASLANIE ŽIVOTOPISU


Ak ste tu nenašli momentálne vhodnú pracovnú pozíciu, neváhajte nám poslať váš životopis na [email protected]. Vždy hľadáme nových ľudí do výroby alebo administratívy. Budeme vás kontaktovať v prípade, že sa objaví pozícia zodpovedajúca vašim zručnostiam a skúsenostiam.
NAPÍŠ NÁM!